Onderwijs

Zeker in het onderwijs is goede registratie van contracten van groot belang. Scholen moeten hun contracten en overeenkomsten efficiënt beheren, zodat er geen onnodige tijd wordt verspild aan overhead. Uw primaire focus is immers uitstekend onderwijs verzorgen en niet de bijkomende zaken. Onderwijsorganisaties hebben vaak te maken met contracten van zelfstandige locaties, en beheren eveneens contracten die centraal worden afgesloten. Of wat dacht u van uw overeenkomsten met medegebruikers van uw schoolgebouwen? De lokale dansschool of een sportvereniging bijvoorbeeld. Centraal overzicht krijgen is op al deze onderdelen cruciaal. Het (schaal)voordeel van contractbeheer in één centrale omgeving is groot.

Met Pactum beheert u al uw overeenkomsten in één centraal systeem, dat altijd en overal toegankelijk is. Zo houden alle verschillende afdelingen en bestuurders het overzicht en is niemand meer tijd en geld kwijt met bijvoorbeeld het zoeken naar contracten. Automatische alerts voorkomen zelfs ongewenste contractverlening.

De voordelen van Pactum voor de onderwijsbranche op een rijtje:

  • Overzicht over alle centrale en decentrale contracten op één plek
  • Vastleggen & signaleren van acties als: keuringsmomenten van speeltoestellen, legionellacontrole
  • Automatische notificaties voorkomen ongewenste contractverlening
  • Volledig dossier richting uw accountant: eenvoudig aantonen dat u voldoet aan wet- en regelgeving rondom aanbesteden

Lees ook hier hoe ROC Friese Poort weer grip kreeg op alle centrale en decentrale contracten met het online contractbeheer van Pactum, en hoeveel tijd en geld hen dit opleverde.