Update corona

Update corona

17 maart 2020

Pactum geeft u graag een korte update over wat corona (COVID-19) betekent voor Pactum en onze dienstverlening.

Corona: richtlijnen RIVM

Pactum volgt de richtlijnen van het RIVM inzake het coronavirus. Dit betekent, dat we zoveel mogelijk besmetting proberen te voorkomen en niet noodzakelijke afspraken naar onbepaalde datum uitstellen. Ons kantoor is dus gesloten, maar wij werken vanuit huis door. Heeft u een afspraak staan met ons? Dan nemen wij even contact met u op. Graag bekijken we samen hoe we dit oplossen. Misschien is (video)bellen een oplossing voor nu.

Online dienstverlening

Pactum is vanaf de oprichting een online bedrijf en een webapplicatie. U kunt dus gewoon al uw werkzaamheden in onze tool doen die u gewend bent. Veel van uw medewerkers op het gebied van contractbeheer, inkoop en gebouwbeheer zitten nu verplicht thuis. Maar alle modules zoals Contractbeheer, Gebouwbeheer en de Inkoopkalender zijn online beschikbaar zoals altijd voor klanten, dus ook voor uw medewerkers die thuis online moeten inloggen. Heeft u vragen voor onze helpdesk? Ook zij zijn telefonisch (050 – 76 000 21) of per mail (service@contractbeheer.com) bereikbaar.

Tips

Onder deze bijzondere omstandigheden is overzicht belangrijk voor uw organisatie, zeker als de voorschriften omtrent de bedrijfsvoering in snel tempo wisselen. Wij raden u aan om nu een overzicht te maken van al uw contractuele verplichtingen op het gebied van inkoop en personeelszaken, wat snel kan via Pactum. Zo kunt u met alle benodigde kennis op zak in gesprek met leveranciers, partners en (lokale) overheid.

Is de voortgang van uw bedrijfsvoering in gevaar door corona? De overheid neemt diverse maatregelen om bedrijven en organisaties te ondersteunen. Kijk voor deze crisismaatregelen op deze site van de overheid. Hier vindt u antwoord op vragen rond werktijdverkorting, doorbetaling van loon en de BMKB-regeling.

Vragen?

Heeft u vragen over de dienstverlening van Pactum? Kunt u hulp gebruiken bij het creëren van overzicht? Aarzel niet om dan contact op te nemen met Pactum! Wij wensen al onze klanten en relaties veel sterkte, creativiteit en succes in deze uitzonderlijke tijden en wij staan u graag terzijde waar we kunnen.

Eigenaar
Vragen of demo?