eenmalige opdrachten

Over Pactum

Pactum is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in effectieve en slimme webapplicaties ter ondersteuning van uw primaire proces. Wij helpen ruim 120 klanten in Nederland en België efficiënt, online hun organisatie te ondersteunen. We bieden onze klanten een omgeving, die alles beheert wat te maken heeft met contracten, contractmanagement, leveranciersmanagement, activabeheer en meer. Overeenkomsten, leveranciersbeoordelingen tot een opdrachtregister: automatiseer het eenvoudig en efficiënt met Pactum. Onze klanten zijn actief in diverse branches: overheid, onderwijs, zorg & sociaal domein, MKB/Grootzakelijk en woningcorporaties.

Liever bezig met de kern van de zaak

Pactum is in 2009 opgericht. In eerste instantie als doeltreffende contractbeheer tool, ter vervanging van de overbekende Excel-sheets. Tegenwoordig is Pactum een volwaardige webapplicatie die klanten ondersteunt in contractbeheer, contract- & leveranciersmanagement, activabeheer en verplichtingenregistratie.

Pactum wordt door ruim 120 klanten in Nederland en België gebruikt. Dagelijks werken meer dan 1250 gebruikers in Pactum. Het team achter Pactum ontwikkeld volcontinue door om onze gebruikers optimaal te ondersteunen en slimme nieuwe functionaliteiten en modules te ontwikkelen. Zo staat op de roadmap voor 2018 een module voor meerjarenonderhoudsplanning en een SPEND-analyse tool. Houdt onze site dus in de gaten!

Onze oprichter, Simon Leijendekker, aan het woord: “We zijn in 2009 gestart. Ik was op dat moment al jaren werkzaam in contractbeheer, inkoop en facilitair management. Ik liep hier telkens tegen hetzelfde probleem aan: een gebrek aan inzicht in lopende contracten, leveranciers en opdrachten. Telkens moeten zoeken in losse mappen, op verschillende afdelingen, bij verschillende mensen die ook vaak van functie wisselen. Daardoor dus geen goed overzicht van contracten en leveranciersgegevens. Laat staan van lopende acties of gepland onderhoud bijvoorbeeld. Dit kostte mij, mijn collega’s én de organisaties veel tijd en geld. Dit inspireerde mij om de applicatie te ontwikkelen.

We verbeteren de applicatie ook voortdurend op basis van gebruikerservaringen en nieuwe technische mogelijkheden. En uiteraard maken we de applicatie constant optimaal geschikt voor de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving in de diverse branches waarin onze klanten actief zijn. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe WMO wetgeving voor gemeentes”.

Wat willen wij voor u bereiken?

Uw tijd is kostbaar. U wilt u graag concentreren op uw kerntaak en geen onnodige tijd en aandacht kwijt zijn met het zoeken naar bijvoorbeeld contractdocumenten of leveranciersgegevens. Dat willen wij ook en daarom hebben we deze applicatie ontwikkeld. Pactum zorgt voor kostenbesparing, efficiency en gemak door inzicht en overzicht.

Hoe zorgen wij voor uw gemak, rust en besparing?

Door onze webapplicatie hebben onze klanten altijd en overal online toegang tot hun contracten, leveranciersgegevens, leveranciersbeoordelingen en gegeven opdracht of geplande acties. U mist geen enkele afloopdatum meer, want u krijgt uiteraard automatisch een tijdige notificatie. U raakt geen contracten of documenten meer kwijt, want alles staat online geordend. Onze experts helpen u om de applicatie optimaal in gebruik te krijgen in uw organisatie, toegesneden op uw wensen. Dit inzicht en overzicht bespaart u tijd, ergernis en geld.

Kortom, wij creëren gemak, rust en besparing voor onze klanten!

 

Meer weten?