meerjarenonderhoudsplanning

Gebouwbeheer

Vanuit de praktijk ontwikkeld met en voor onze relaties: de module “Gebouwbeheer”. Voor het digitaal borgen van uw meerjaren onderhoudsplanningen, demarcatieafspraken, geconstateerde gebreken, tekeningen/plattegronden en foto’s. Alles overzichtelijk in één digitaal dossier per gebouw. Toegespitst op uw situatie.

 

 

 

Gebouwbeheer

Meerjarenonderhouds- planningen

Samen met onze partner Vastgoedbeheerteam (www.vastgoedbeheerteam.nl) kunnen wij u ook volledig ontzorgen in het opstellen en/of actualiseren van uw meerjarenonderhoudsplanningen. Tegen scherpe tarieven. En digitaal geborgd in onze zeer streng beveiligde webapplicatie.

Conditiemeting 2.0

Uiteraard kunnen we u ook adviseren over conditiemetingen conform de NEN2767. De NEN 2767 zorgt voor het uniform inspecteren en in kaart brengen van de technische staat van alle bouw- en installatie delen met betrekking tot uw gebouwen en/of infrastructuur. Door middel van conditiescores maakt u gemakkelijk vergelijkingen tussen de verschillende onderhoudstoestanden van objecten. Zo heeft u met de resultaten inzicht in onderhoudskosten en mogelijke risico’s en zo kunt u meerjarige onderhoudsplanningen opstellen. Kortom, met deze norm kunt u de kwaliteit in kaart brengen. Om deze vervolgens digitaal in Pactum te borgen en uiteindelijk richting scenarioplanning te gaan. Wanneer kan het uit om te investeren in verduurzaming van uw gebouw? Of wilt u alle gezamenlijke ruimte naar een kwaliteitsscore 2 brengen, welke investering staat hier dan tegenover? Antwoorden op dit soort vragen in een handomdraai met “Gebouwbeheer” van Pactum.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de toegevoegde waarde voor uw organisatie bekijken.

U heeft al een pakket vanaf:

€ 39,-

bedrag per maand

per 1 gebruiker/module

Plan demo in of neem contact met ons op

Vragen of demo?