Meldingenbeheer

Overal gebeurt wel iets, waar gehakt wordt vallen immers spaanders. Een toilet wat niet doorspoelt, een lamp die niet brandt, lekkage of een PC die kuren vertoont. Het gebeurt in elke organisatie op enig moment. Het proces van het melden van dit soort gebreken of klachten en het oplossen daarvan, kunt u eenvoudig met de module “Meldingenbeheer” van Pactum inrichten. Iedereen kan een melding indienen via een smartphone of internetbrowser.

Meldingenbeheer

Dashboard

En ja, echt in minder dan één minuut. Omdat we de praktijk kennen. Want als het te complex is om een melding te maken, of teveel tijd in beslag neemt, dan gebeurt het niet. Zonde, want zo hoeft het niet. Althans niet als u met Pactum werkt. Als een melding is ingediend, komt deze centraal op uw dashboard in Pactum binnen.

Terugkoppeling

Beheer uw melding of wijs deze toe aan een collega om op te lossen of direct aan de juiste leverancier te koppelen. Al deze gegevens staan immers ook al in Pactum! Waarom daar dan niet slim gebruik van maken? Ook krijgt u een digitale terugkoppeling van uw leverancier over de afhandeling van de melding. Handig: nooit meer discussie, iedereen werkt met dezelfde informatie en vanuit hetzelfde digitale dossier!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de toegevoegde waarde voor uw organisatie te bekijken.

U heeft al een pakket vanaf:

€ 39,-

bedrag per maand

per 1 gebruiker/module

Plan demo in of neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]