Meldingenbeheer

Overal gebeurt wel iets, waar gehakt wordt vallen immers spaanders. Een toilet wat niet doorspoelt, een lamp die niet brandt, lekkage of een PC die kuren vertoont. Het gebeurt in elke organisatie op enig moment. Het proces van het melden van dit soort gebreken of klachten en het oplossen daarvan, kunt u eenvoudig met de module “Meldingenbeheer” van Pactum inrichten. Iedereen kan een melding indienen via een smartphone of internetbrowser.

Meldingenbeheer

Dashboard

En ja, echt in minder dan één minuut. Omdat we de praktijk kennen. En die is dat als het te complex is om een melding te maken, of omdat het te veel tijd in beslag neemt het simpel niet gebeurt. Zonde, want zo hoeft het niet. Althans niet als u met Pactum werkt. Als een melding is ingediend, komt deze centraal op uw dashboard in Pactum binnen.

Terugkoppeling

Vervolgens kunt u de melding toewijzen aan een collega om op te lossen of direct aan de juiste leverancier koppelen. Al deze gegevens staan immers ook al in Pactum! Waarom daar dan niet slim gebruik van maken. Ook krijgt u dan een digitale terugkoppeling van uw leverancier over de afhandeling van de melding. Handig: nooit meer discussie, een ieder werkt met dezelfde informatie en vanuit hetzelfde digitale dossier!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de toegevoegde waarde voor uw organisatiete bekijken.

Plan demo in of neem contact met ons op