Verwerkingsregister

Sinds de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht is in Nederland, is elke organisatie die op structurele persoonsgegevens verwerkt bij wet verplicht een verwerkingsregister bij te houden. Feitelijk komt het erop neer dat elke organisatie continue inzicht moet hebben in: Met wie doet u zaken? Verwerkt deze partij persoonsgegevens in opdracht van u? Welk type gegevens worden verwerkt? Heeft u met deze partij een verwerkersovereenkomst afgesloten?

Antwoorden op dit soort vragen -en meer- moet u bijhouden in een zogenaamd “Verwerkingsregister”. Met Pactum geeft u hier op een slimme, geautomatiseerde manier invulling aan. Kost u nauwelijks extra tijd, maar u werkt dan wel in lijn met de kaders van de Autoriteit Persoonsgegevens. Actueel, volledig en real-time inzicht. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de toegevoegde waarde voor uw organisatie te bekijken.

Verwerkingsregister

Eenvoudige ad-on

Via een eenvoudige ad-on op de module Contractbeheer bouwt u automatisch een volledig verwerkingsregister op

Inzage in gegevens

Via uw contractdossiers in Pactum kunt u precies zien én aantonen, wie welke gegevens kan inzien en waarom.

Verwerkersovereenkomst

In Pactum kan worden aangegeven of er een verwerkersovereenkomst afgesloten moet worden met een bepaalde leverancier en zo ja, of deze dan ook aanwezig is.

U heeft al een pakket vanaf:

€ 39,-

bedrag per maand

per 1 gebruiker/module

Plan demo in of neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]