nieuwsbrief

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op veel gestelde vragen. Deze zijn onderverdeeld in drie categorieën:

 

Algemeen

1. Waar vind ik de contactgegevens van Pactum?

De contactgegevens van Pactum kunt u hier vinden.

2. Voor wie is Pactum geschikt?

Pactum is geschikt voor elk type organisatie: bedrijfsleven, overheid, semi-overheid en not-for-profit organisaties. Ongeacht het aantal contracten, vestigingen en/of afdelingen.

3. Waarom gebruik maken van Pactum en niet een concurrent?

Pactum biedt als enige proactief contractbeheer gecombineerd met gezamenlijke inkoop. Pactum is dus de enige oplossing waarmee u uw abonnementskosten via inkoop makkelijk terug verdient. Verder biedt Pactum iedereen kosteloze implementatie.

4. Welk type contracten kunnen met Pactum worden beheerd?

Alle soorten contracten, overeenkomsten en abonnementen kunnen met Pactum beheerd worden. Indien u gegevens, invoervelden of andere zaken mist kunt u dit doorgeven aan Pactum. Pactum past de applicatie dan aan voor al haar gebruikers.

Top

Abonnement

1. Moet ik ook apart betalen voor Ondersteuning & Onderhoud?

Nee. De maandelijkse kosten zijn de enige kosten die u aan Pactum betaald voor het gebruik van onze dienstverlening. Wel worden voor het meedoen aan een gezamenlijk inkooptraject eenmalig kosten in rekening gebracht, namelijk EUR 99,95 per traject.

Ondersteuning van Pactum kunt u bereiken via e-mail en telefoon:
support@contractbeheer.com
050-7600021

2. Zijn er (eenmalige) opstartkosten verbonden aan Pactum?

Nee. De maandelijkse kosten zijn de enige kosten die u aan Pactum betaald voor het gebruik van onze dienstverlening.  Wel worden voor het meedoen aan een gezamenlijk inkooptraject eenmalig kosten in rekening gebracht, namelijk EUR 99,95 per traject.

3. Welke kosten komen er nog meer bij, los van de maandelijkse abonnementskosten?

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor ondersteuning, onderhoud en opstartkosten. Wel worden voor het meedoen aan een gezamenlijk inkooptraject extra kosten in rekening gebracht, namelijk eenmalig EUR 99,95 per traject.

4. Hoe snel kan ik met Pactum aan de slag?

Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Naar aanleiding van deze e-mail kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Met deze gegevens kunt u dan direct inloggen en aan de slag met Pactum!

5. Is het mogelijk Pactum eerst uit te proberen?

Ja, het is mogelijk Pactum eerst uit te proberen in onze demo-omgeving.

6. Hoe kan ik mijn abonnement met Pactum beëindigen?

Pactum kent geen langlopend contract. U kunt uw abonnement per jaar opzeggen. Opzegging van de overeenkomst moet schriftelijk gebeuren voor het einde van uw abonnementsperiode. Uiteraard ontvangt u van ons ruim voor de opzegtermijn een alert per e-mail.

7. Kunnen we onze gegevens exporteren bij beëindiging van ons abonnement met Pactum?

Ja, u kunt uw gegevens zelf exporteren naar een Excel-bestand zolang u toegang heeft tot uw account.

Top

Veiligheid & Betrouwbaarheid

1. Hoe gaat Pactum om met mijn gegevens?

Pactum heeft veiligheid en betrouwbaarheid erg hoog in het vaandel staan. Daarom heeft Pactum haar eigen Privacy Statement opgenomen, waarin onder meer staat dat wij uw gegevens nooit aan andere organisaties ter beschikking stellen. Hier kunt u lezen hoe Pactum omgaat met privacy en beveiliging.

2. Hoe betrouwbaar is de online verbinding met Pactum?

Zeer betrouwbaar. Pactum werkt met een https-verbinding (SSL-encryptie) wat betekent dat uw gegevens gecodeerd over internet verstuurd worden, zodat deze niet kunnen worden gebruikt door anderen.

3. Is er een back-up van mijn gegevens?

Ja, er is een back-up van uw gegevens. Mocht u deze nodig hebben kunt u deze aanvragen via: backup@contractbeheer.com

4. Bij wie wordt de website gehost?

Pactum wordt gehost bij Exception.

5. Wat is de uptime van Pactum?

De uptime (de tijd dat de website online is) is gelijk aan de uptime van de hostingpartner van Pactum, namelijk 99,95%. In de praktijk komt het erop neer dat u eigenlijk altijd en overal ter wereld kunt inloggen op uw eigen account.

Top